Friday, February 27, 2009

FRIM- a beautiful world

Lamanya saya tak update blog ni.
Klas master dah start n sibuk nak habiskan silibus.
Skrg ni student tgh exm. Saya masih sibuk ngan assignment.
Kali ni nak share pengalaman ke FRIM pd Februari.
Proram ni anjuran hisbah saya di mahallah Aisyah, CFS. Banyak pengalaman n pengetahuan yg kami dpt di sini. Pemandangan kat dlm hutan tu pun cantik sgt. Ada banyak pokok yg tak pernah tgk sebelum ni. Lps tu ada jambatan gantung...Best...Sape yg tak pernah g pergilah. Kat sini pun ada air terjun, tapi taklah tinggi. Air terjun kecik je. Kat sebelah ni gambar pokok kapur yg diambil dr bawah. Kalau u all perhati betul2 nampak mcm brokoli. Yg lain tu tengoklah sendiri. Hehehe...













Naik jambatan gantung. Memang best pergi FRIM ni. Lain kali blh dtg lagi.

1 comment:

NANAsanusi said...

jus nk tmbh infrmtion..climber yg melilit2 tu nme die liana tak silap..liana leh attract anai2 n bahaye tuk pokok2 balak.. :-)
nk explore lebih,leh g Bukit Nanas forest reserve, kat kl tower..n for mangrove plantley g kat taman alam kuala selangor..interesting..blaja tntg nature lgi best dri blaja dlm class.. ;)