Saturday, May 1, 2010

I'm back

I am back. Alhamdulillah setelah lama bertapa, saya kembali menulis. Rindu gak kat blog saya ni. Apa cerita saya sekarang?



Alhamdulillah thesis telah selamat dihantar pd minggu lepas. Sekarang ni tengah busy siapkan slide utk viva next Thursday. Wish me luck...



Banyak cabaran belajar sambil bekerja ni. Memang stress. Blood pressure naik, macam2 sakit datang. Demamlah, sakit pingganglah...Dengan kerenah anak, husband, bapak mertua, kerja ofis yg urgent nak kena siapkan, wah itulah antara cabarannya. Bila ada masa pulak, idea tak datang. cabaran jugak. Hinggalah tinggal 4 hari due date, baru boleh fokus betul2. Masa tu 2 hari saya tak tidur malam. Memang ketepikan hal2 yg lain.

Pengajarannya bila ada masa jangan tangguhkan kerja. Kalau tak badan gak yg merana. Wassalam.



4 comments:

M. said...

salam madam.

take care. harap2 semua sihat.

insyaallah madam boleh punya manage semua. all the best :)

Nana Sanusi said...

salam, madam..
gud lak..

;-)

aini said...

tq mk n nana. dah dpt feedback dr examiner. kena buat correction. n submit 30 may ni. Semoga dipermudahkan.

Nana Sanusi said...

Amin...insyaAllah