Saturday, January 7, 2012

SELAMAT TAHUN BARU

Rasanya belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat tahun baru.

Hampir lapan bulan blog ni tak berupdate. Umpama rumah yg ditinggalkan penuh dgn sawang. Sebenarnya ada juga buka blog dan baca comment kat shout box n jadi silent reader blog kawan2. Macam2 dah berubah ya. Gambar follower pun dah tak keluar. Ada sesiapa yg tau camne nak check follower list? Shout box pon dah tak bagi free service lagi. Hai tak dptlah baca komen dari pengunjung 'blog walking' lagi.


Entahlah. Bila dah habis siapkan correction master hari tu n viva dan alhamdullillah konvo pada October lepas, masih takde mood nak update blog. Banyak benda nak citer n share tapi mungkin masa yang tak sesuai. Satu lagi kena berebut laptop ngan 2 of 'my hero' kat rumah ni. Sape lagi kalau bukan my hubby and cute son.

Menyingkap tahun 2011, rasanya tahun yang sungguh bermakna. Selepas 4 tahun berjuang menyiapkan master akhirnya segulung ijazah sarjana dapat ku genggam pada 20 October lps. Terasa macam mimpi akhirnya ijazah ini milikku jua. Yang manisnya menerima ijazah dari Yang DiPertuan Agong Tuanku Mizan, antara tugas2 akhir baginda sebagai YDPA.


Akhirnya semoga tahun 2012 memberi lebih erti dan kegemilangan buat kita semua. Amin.


3 comments:

M. said...

Alhamdulillah

Tahniah madam :)

Allah permudahkan segalanya

aini said...

Tq Mk. Camne study kat gombak?

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI