Wednesday, June 10, 2009

Fokus. Kerja, kerja,...

Dikepala ni terngiang-ngiang lagu kerja, kerja dari M.U.H.

Manakan tidak. Student baru dah masuk, kelas dah bermula maka bertimbunlah kerja. Ditambahkan lagi research untuk master thesis yang juga baru bermula. Itulah kehidupan sebagai guru dan pada masa yang sama sebagai seorang pelajar.

Pertemuan dengan supervisor semalam juga agak membakar sedikit semangat saya untuk memulakan research saya. Sepatutnya smlm kami dah pilih soalan untuk questionniare tapi kerana literature review tak lengkap lagi, kena lah tangguh dulu.

Saya dpt lihat kekecewaan supervisor saya kerana saya pun guru. She aspect more from me. Forgive me, Dr Yani. After this I will focus and try my best to follow the schedule. My supervisor is very kind person. After this, kalau saya takde mood lagi, saya akan cuba bayangkan wajahnya supaya saya dapat semangat kembali.

Rojak betul bahasa saya hari ni. Untuk adikku Elyas, harap faham apa yang angah tulis ni.

3 comments:

Elyas Abd Rahman said...

ala tak faham lah angah

aini said...

eh. bolehpun bagi komen. nanti jumpa hari sabtu angah cerita ya.

NANAsanusi said...

Moga segala urusan dipermudahkan..
insyaAllah..

p/s : madam,rindu kt mdm la.. (-: