Tuesday, June 2, 2009

Saya ditag pula oleh Ayu Arjuna


1. Copy badge “Blogger Friendship Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
Ayu Arjuna. Roomate ku di ofis yg slim dan aktif macam lipas kudung. Hehehe... Rajin masuk contest dan selalu menang. Tu yg kadang2 terpengaruh gak ngan dia. Nak menang gak...Rajin memasak untuk familynya. Di anugerahkan 3 putera dan seorang puteri. Suka shopping & tengok wayang.


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

a. suka membaca novel esp by Norhayati Berahim & Ramlee Awang Mursyid.
b. berangan nak jadi Professor. Hehehe...tapi tak taulah tahun bila.
c. radio yg didengar sekarang Radio Ikim
d. sedang sambung master secara part time kat UiTM
e. seorang yang penyabar. cewah...
f. teringin sangat nak belajar berenang
g. suka mengajar
h. baru je drive, so masih tak expert. selalu je kena buli kat jalanraya.
i. tak pernah lagi naik kapal terbang. Ada sesiapa nak sponsor?
j. minat Matematik sejak sekolah rendah lagi. hehehe. sebab tulah jadi Cikgu Math.

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda:
6 ke? Alahai 3 orang boleh ya? Bolehlah. bolehlah...Pls
1) raihana - my ex-student. Cik nana, mdm tag awak plak. jawab ye. jgn tak jwb.
2) taro- nama sebenar athirah shaharudin. (betul ke spelling? kalau salah sorry. dah lama sgt , rasanya dah 3 tahun dia pergi main campus) also my ex-student dan follower blog saya. Jawab ye taro. Mdm takdelah blog awak. Kalau awak baca boleh tinggalkan link kat shout box.
3) amir - husband my officemate. Sebab dia takde blog taglah husband dia. Ni homework kedua ya. Yg pertama ari tu, biar echah jawab. Yg ni awak jawab ya. Jgn marah...

3 comments:

NANAsanusi said...

adeh~~saya kah?insyaallah..

aini said...

yep. take ur time.

AyuArjuna BiGoshh said...

wahh bagus bagus minat math...saya minat history jadi cikgu comp..camana tuh?? ekeke