Friday, May 15, 2009

Rusydi dan Ultraman


Hari ni nak bercerita pasal "my little prince" Muhammad Rusydi Aiman. Dia suka sgt tengok citer ultraman. Saya pun tak pasti camne dia boleh suka. Sampai baju dia pun nak baju Ultraman gak. Tengoklah gaya-gaya Utraman dia ni.

Sedia...

Post Ultraman lagi...


Yang ni macam nak angkat takhbir je..

Tak taulah camne nak buat. Kalau tak bagi tengok citer Ultraman tu dia nangis. Tapi bila dia tengok, mulalah dia ganas. Suka sepak dan tendang2. Ada sape2 nak bagi cadangan?

3 comments:

Hamirudin Hamidi said...

Dah besar ye Rushdi..Last sekali saya tengok dia masa tu umur dia dua tahun lebih dan rambut pun pendek..Ni dah nampak besar sikit..Tua dua bulan je kot dari anak saya, Alya..

aini said...

Aaah. Badan dia cepat naiklah sekarang ni. Tak makan nasi sangat tapi kuat minum susu.


Camne nak tulis komen kat blog Amir tu? Akak klik kat komen, dia tak keluar pun dialog box. Tu yg akak tulis kat shout box.

Mirsya said...

Dia tak keluar dialog box, tapi dia ada kotak yang boleh ditulis komen di dalamnya..

http://amirsya.blogspot.com